KRJ:n alaiset tarinakilpailut "The Flood"

Kilpailupäivä 03.09.2016 VIP 02.09.2016
Vastuuhenkilö Jayde (jaydeism@gmail.com) Päätuomari Jayde (jaydeism@gmail.com)
Järjestyspaikka Moon Sugar Ltd   Alaisuus KRJ (Kouluratsastusjaos)
I. Rajattomasti osallistujia II. 3 hevosta ratsastaja / luokka III. Yksi hevonen max. 2 luokkaa IV. VRL-tunnus on pakollinen, VH-tunnus ei

Luokat + osallistuminen

Luokat
1. Helppo C *
2. Helppo A *
3. Kür Vaativa B *

* Tehtävänannot alempana
Osallistumismuoto Luokka
Ratsastaja (VRL-00000) - Hevonen VH00-000-0000
+ Tuotos
Sähköpostijaydeism@gmail.com
OtsikkoKRJ Tarina 1

Myrsky on saapunut Alankomaihin ja veden pinta nousee uhkaavasti. Kun aamulla saavut kilpailukentälle, on ratsastuareenalla 30 cm vettä. Kilpailut meinataan keskeyttää, mutta hermostuneen oloinen naishenkilö saapuu paikalle ja lopettaa kaikki perääntymisyritykset. "Hienoa, tämä tästä vielä puuttui", tuumaat.

 Osallistujat & tehtävänannot

1. Helppo C
Käytä seuraavia sanoja kuvataksesi suoritustasi: kumiankka, sissi, tonnikalapurkki, armeija, pokerilasit, sumopaini. Voit vaihtoehtoisesti piirtää kaikki samaan kuvaan.
PERUTTU

2. Helppo A
Olet eksynyt Amsterdamiin hevosinesi ja jotain kummallista tapahtuu. Millaisen twiitin, facebookviestin tai snäpin lähetät? Voit kirjoittaa (alle 140 merkkiä) tai piirtää.

1. Minni (VRL-10337) - Röllivaaran Peikkosydän
"Hyvin menee kisamatka damiin... Eksyksissä keskellä keskustaa ja japanituristit luulee huippuratsukoks?!?!? #famouslife kotimatkaa odottaen"

3. Kür Vaativa B
Päätät piristää tunnelmaa omalla musiikkivalinnallasi. Miten yleisö ja / tai tuomaristo reagoi ja minkä kappaleen valitsit? Voit valita kirjoittamisen ja piirtämisen väliltä.

1. Anna Hirvikangas (VRL-05186) - Serpico AIR VH13-011-0390

"Kun serkkuni Jayde juoksi pihan poikki päättömän kanan lailla, oli kata suunnitelmani valmis. Kireät nutturat saadaan rentoutumaan rennolla musiikilla, toisin sanoen - Ganjaman, valitsen sinut! Valitettavasti muu poppoo ei tykännyt valinnastani yhtä paljon... Tuomari laittoi punakynän soimaan, Jayde hautasi kasvonsa käsiinsä ja katsomossa supistiin jotain typeristä turisteista. Onneksi sentään lainaratsuni Sulmu näytti enemmän hevoselta kuin laamalta."

2. Jayde Wuopio (VRL-05186) - Kiss Vendetta MW VH16-043-0031

"Edellisen suorituksen jälkeen tuomari oli sen verran kiukkuisen näköinen, että nyt pitäisi oikeasti laittaa vähän klassisempaa musiikkia esille. Fortuna päätti kuitenkin puuttua peliin omalla tavallaan, sillä CD-levy hajosi Vendin potkaistua radiota. Jäljelle jäi ainoastaan kaksi kappaletta - toinen oli Ganjaman ja kolmas Günther - No Pantalones. Itkua tuhertaen päätin, että kyllä se jälkimmäinen vaihtoehto on vedettävä. Tuomari ei ollut kovinkaan iloinen asiasta, mutta sentään yleisö taputti mielipuolisesti."