Shantar Z

ACh, DCh, KTK III, VSN Ch

VH16-272-0003 / V-LN: 7604862 / ID: 134

Rotu, sukupuoli : Zangersheide, tamma
Väri, säkä :Kulomusta (Ee/aa), 165 cm
Syntynyt, ikä :27.07.2015, 9-vuotias
Kasvattaja :Ratsutila Gateaway
Omistaja :Jayde (VRL-05186)

Olen aina ollut vähän äkkipikainen päätöksissäni, tämä piirre on tuonut minulle enemmän ongelmia kuin laki sallii. Kerran Alankomaissa ollessani jouduin tällaisen kurimuksen uhriksi, tylsyys kun iski kesken ajomatkan. Päätin siltä istumalta suunnistaa kohti tuttavani Tuulian tiluksia, sillä jossain mieleni perukoilla ostohumu nosti katalaa nokkaansa. Zeelandin tuulinen ja karu ilmasto tuntui näyttävän minulle pitkää kieltä, sillä Tuulialla ei ollut yhtään myytävää varsaa. Onneksi tilausvarsa tuli kuin tilauksesta!

  Minun täytyy myöntää, että luulin tilausvarsani olevan samanlainen kuin isänisänsä Devo. Hieman yllättäen Shantariksi ristitty tamma muistuttaa lähinnä rauhallista ja seesteistä isäänsä kiukkuisen pappansa sijaan. Shantar tulee toimeen kaikkien kanssa, oli kyseessä sitten räkyttävä piski tai naapurin huutava kiljukaula. Tammaa voisi melkein pitää tallin maskottina sen harvinaisen sävyisän ja rakastettavan luonteen vuoksi.

  Hieman enemmän persoonallisuutta Shantar löytää joutuessaan ratsastetuksi. Sileällä työskentely ei ole tosiaankaan tamman mieleen, kuten eivät ole pienet esteetkään. Shantar saattaa vaikuttaa ensivilkaisulla laiskalta kuin mikäkin mato, mutta suurien esteiden pariin päästessään se innostuu kuin lapsi jouluaattona. Tämä tamma selkeästi kaipaa haasteita elämäänsä, muuten se ei oikein innostu mistään ollessaan satulan alla. Innostuttuaan Shantarin hyppytyyli ja laukan säätelykyky ovat vailla vertaansa!

  Chaumont Sibelius   VIR MVA Ch Siberian Code   ERJ I, HANN I, KTK II, YLA1   Comrat Russian
  Northern Light
  Blue Sapphire   Santiago
  Piretta Z
  Sphyraenid SWA   Willemstad   Zanderanthes
  Waterford
  Sphyrnidae   Windermere
  Siena

  Jayde (VRL-05186)

  jaydeism@gmail.com

  virtuaalitalli / virtuaalihevonen