Land of the Lost

Kuiva ilma sai kurkkuni voimaan pahoin. Katsoin sivusilmällä pukunaista, joka tuntui olevan kuin kotonaan täällä kurjuudessa. "Kohta olemme perillä, Pablo", nainen sanoi pirteästi. En jaksanut tehdä muuta kuin kähähtää ohuen ilman vuoksi. Olen asunut koko ikäni Chilessä, mutta en ole tarpeeksi loco tullakseni aavikolle laukkatallia perustamaan. Tarvitsen palkankorotuksen, tuumin hikeä pyyhkiessäni.

Quinta Paraíso on osana laukkaurheilun vauhdikasta maailmaa. Virtuaalisesti sijaitsemme Chilessä, tarkemmin määriteltynä usean tuhannen metrin korkeudessa vuoristoseudulla. Atacaman aavikko ei ole kenties mikään mukavin paikka maailmassa, mutta täällä jos missä pääsee kokemaan luonnon raakuudeen. Geologisesti aktiivinen alue sisältää niin tulivuoria, moneen metriin suihkuavia vesipatsaita kuin rutikuivaa hiekkaa. Tämän sijainnin vuoksi laukkahevosemme ovat taatusti joutuneet kasvamaan vahvemmiksi ja nopeammiksi. "Business is business", sanon itselleni usein.

Jayde Wuopio

(Päivitetty viimeksi 30.8.2017)

Historian havinaa

Quinta Paraíso aloitti vuonna 2005 toimintansa, varsinaista kasvatusrotua ei ollut. Menestys ei ollut huimaa, joten kärsimättömänä päätin lopettaa ja siirtää tallin ystäväni Emilian nimiin. Tuona aikana tallin nimi muuttui muotoon Quick Paradiso ja kasvatusrotuna olivat erilaiset puoliveriset. Talli sai osakseen paljon positiivista huomiota eikä ilman syytä! Harmillisesti ystäväni päätti lopettaa virtuaalihevosharrastuksen, jolloin talli siirtyi takaisin minulle. Olin siihen aikaan hurahtanut laukkaharrastukseen, joten nimi muuttui taas. Nyt kyseessä oli Quinta's Thoroughbreds, joka aloitti ja lopetti toimintansa vuonna 2006.

  Uudelleen Quinta-brändi nousi tuhkasta, kun päätin 14.7.2017 palata juurilleni. Nimeksi muodostui Quinta Paraíso, mutta toiminta noudattaa aikaisemman Quinta's Thoroughbredsin perintöä. QP:n tiloista löytyy ainoastaan yksi hevonen näiltä ajoilta, muuten toimintamme alkoi täysin tuontihevosilla.

Tämä on virtuaalitalli, a SIM-game stable. Taustakuva © Thomas Hawk CC BY-NC 2.0 (www)

  Uutiset   Virtuaalinen Laukkaurheilukeskus   English info